De ce ne fac pisicile fericiți?

Despre pisici se spune, printrre multe alte lucruri pozitive, că sunt cei mai buni „terapeuți și psihologi”.

Potrivit specialiștilor, torsul pisicilor exprimă mai presus de toate un mod de atașament mult mai profund decât credem în contactul cu oamenii. Prin tors, pisica își exprimă propria stare de bine, iar senzațiile pe care ți le dă sunt și foarte bune pentru sănătatea ta.

Cercetătorii spun ca percepem torsul  pisicilor în două moduri, dar cu urechile în primul rând. Torsul rezonează ca o mică muzică pe care o cunoaștem bine, ceea ce ne liniștește pentru că am auzit-o deja. Este o amintire care are un sens, cultural, încă de la vârsta noastră cea mai fragedă. Este perceput ca ceva plăcut și care ne readuce la vremuri bune.

În al doilea rând, cu vibrațiile (care sunt aproape terapeutice)

Torsul este un medicament natural la pisici. În caz de fractură pisica se vindecă mult mai repede decât la alte animale. Mai mult, medicina s-a inspirat pentru refacerea pacienților după anumite leziuni prin reproducerea aceleiași intensități a vibrațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...