De ce noul James Bond nu va fi o femeie

Actorul britanic Daniel Craig este cel care a anunțat, anul trecut, că No Time to Die va fi ultimul său film în rolul lui James Bond și imediat cum a făcut acest anunț au început zvonurile. Amploarea lor a dovedit cât de mare e „bătaia pe fracul” emblematicului spion britanic.

Unii au speculat chiar că rolul ar putea fi preluat de o actriță. Însă Barbara Broccoli, producătoarea care ține frâiele francizei James Bond de mai bine de un sfert de secol (în 1995 a fost lansat Golden Eye, primul său film Bond) pare să excludă posibilitatea unei schimbări de sex a spionului. Ea a explicat într-un interviu acordat The Hollywood Reporter de ce nu vede o femeie preluând rolul după No Time to Die.

Cred că va fi un bărbat fiindcă nu cred că o femeie ar trebui să îl joace pe James Bond”, a afirmat ea. „Cred în crearea de roluri pentru femei, nu doar să avem femei care joacă rolurile unor bărbați. Nu cred că avem suficiente roluri grozave pentru femei și este foarte important pentru mine să facem filme pentru femei despre femei”, și-a explicat producătoarea poziția. Afirmațiile sale sunt asemănătoarea cu opinia exprimată chiar de Daniel Craig în luna septembrie.

Pur și simplu ar trebui să fie roluri mai bune pentru femei și actorii de culoare. De ce ar trebui să îl joace o femeie pe James Bond când ar trebui să existe un rol la fel de bun precum cel al lui James Bond, dar pentru o femeie?”, a întrebat actorul britanic la momentul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...