De ce nu? Roger Federer, la microfon, comentând partide de tenis!

Roger Federer se vede, după retragere, comentator de partide de tenis, ca antrenorul lui, Ivan Ljubicic, pentru Sky Italia.

Roger Federer, care a împlinit în luna august vârsta de 40 de ani, ia în calcul o revenire pe teren în vara anului 2022, probabil nu  la turneul de la Wimbledon, ci pentru campania turneului din America de Nord cu US Open online.

Elvețianul speră să scape de problemele sale de la genunchiul drept pentru a vedea pentru ultima dată de ce este capabil ca tenismen profesionist.

Aceste proiecte nu-l împiedică pe fostul numărul 1 mondial să se gândească la retragere.

Federer spune că, deocamdată, este un tată fericit și că este încântat că poate din nou să conducă mașina. ”Sper să joc în continuare și de asemenea, poate în viitor să fiu comentator de televiziune. De ce nu?”

Întrebat în legătură cu acest subiect la Sky Italia, Federer a evocat posibilitatea de a se regăsi într-o cabină de comentator în fața unui microfon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...