De ce se teme cel mai mult Ozzy Osbourne

Fiecare artist are, de-a lungul vieții, temerile sale, mai mult sau mai puțin justificate. În cazul cântărețului Ozzy Osbourne este vorba despre ceva serios, care îl neliniștește.

Ozzy a dezvăluit într-un interviu acordat SiriusXM că se teme de rezultatul următoarei operaţii la gât pe care trebuie să o facă. Solistul recunoaște că intervenţia din urmă cu doi ani l-a „distrus” . Despre ce este vorba? În 2019, în timp ce se refăcea după o pneumonie, muzicianul a căzut în casa lui din Los Angeles şi a suferit leziuni la spate şi gât, dislocându-i-se tijele metalice pe care le avea montate, după cum a explicat atunci soţia lui, Sharon.

După prima operaţie, în acelaşi an, Ozzy Osbourne a spus că a fost în „agonie dincolo de orice am experimentat în viaţă”. Artistul a a dat câteva detalii legat de discuţiile cu noul chirurg. „Când l-am văzut pe tipul ăsta, a spus: «Primul nu a făcut o treabă prea bună». Nu îmi spune că mă poate readuce la normal, ceea ce nu e o scuză. Spune că poate face asta şi asta şi că îmi poate repara gâtul. La cum este acum, nu sunt foarte încurajat. Dacă se înrăutăţeşte?”, a mai declarat Ozzy, potrivit NME.

El a continuat: „Ştii ce? Chiar şi cei mai buni fac greşeli. Şi sunt puţin temător după prima. Sper şi mă rog că voi putea măcar să ţin un show nenorocit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...