De ce și-a încălcat Gigi Becali promisiunea de a nu mai merge la chefuri

Publicat: 27 dec. 2023, 13:30, de Andrei Ceausescu, în ACTUALITATE , ? cititori
De ce și-a încălcat Gigi Becali promisiunea de a nu mai merge la chefuri

Gigi Becali, patronul FCSB, a explicat de ce a mers la cununia lui Ianis Hagi, deși el și-a promis că nu va mai participa la petreceri.

Gigi Becali, cunoscut om de afaceri și patron al echipei de fotbal FCSB, a surprins pe toată lumea când a participat la cununia civilă a fotbalistului Ianis Hagi (25 de ani) și a Elenei Tănase (24 de ani), desfășurată în ziua de Crăciun. Acest gest vine în contradicție cu promisiunea anterioară a lui Becali de a nu mai lua parte la astfel de evenimente festive.

Ianis Hagi și Elena Tănase și-au programat cununia civilă de Crăciun, organizând o petrecere fastuoasă la care au participat aproximativ 400 de invitați. Deși Gigi Becali a adoptat în ultimii ani o atitudine dedicată credinței, renunțând să participe la evenimente sociale cu muzică, el a făcut o excepție în cazul cununiei lui Ianis Hagi.

Patronul FCSB a explicat că a acceptat să facă acest compromis în favoarea lui Gică Hagi, antrenorul și tatăl lui Ianis, care îi este naș. „Eu nu mă duc la nunți și la botezuri. Singurul e Gică pentru că e primul eveniment, e băiatul lui, de-aia m-am dus”, a declarat Gigi Becali pentru Sport.ro. La petrecere, acesta și-a depășit inhibițiile, urcând pe scenă, luând microfonul, cântând și dansând.

Gigi Becali Becali a recunoscut că a petrecut așa cum făcea în tinerețe

Becali a recunoscut că a petrecut așa cum făcea în tinerețe, retrăind momente de altădată. La eveniment, omul de afaceri din Pipera a fost însoțit de soția sa, Luminița, care a impresionat prin ținuta sa elegantă. Astfel, prezența neașteptată a lui Gigi Becali la cununia civilă a lui Ianis Hagi a atras atenția și a stârnit curiozitatea în mediul public.

Nuntă cu 400 de persoane

Pentru Ianis Hagi, atacantul naționalei de fotbal, dincolo de calificarea cu echipa României la Europenele de fotbal, evenimentul de astăzi îi aduce și împlinirea pe plan personal, odată cu unirea destinului alături de aleasa inimii, Elena Tănase.

Cei doi au organizat petrecerea de cununie civilă într-un club cunoscut din Capitală, unde au fost invitate circa 400 de persoane. Printre invitați s-a aflat și Gigi Becali, finanțatorul FCSB, finul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi are 25 de ani și joacă, în prezent, la Deportivo Alaves. 

”Vă mulțumim că ați venit aici în ziua de Crăciun, înseamnă foarte mult pentru noi și pentru familii și vă mulțumim încă o dată că sunteți aici.

La ora 6 veți avea și 5, 10 minute să intrați și să fiți alături de noi.

Suntem fericiți, bucuroși că am ajuns în ziua de Crăciun să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii, le mulțumim și lor. Au fost aproape de noi și ne-au susținut necondiționat. Suntem fericiți și bucuroși.

Este un an pe care îl voi ține minte mereu, primul meu meci după un an de zile de chin. În a doua parte a anului au venit momentele frumoase, calificarea cu naționala, clar.

Dar cununia civilă este ceva unic, ce mi-am dorit de mic copil, să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. Am două familii care ne-au susținut necondiționat de la început. Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm.

Îmi doresc copii sănătoși, asta este dorința amândurora. Ne dorim copii sănătoși. Până atunci ne dorim să ne bucurăm de această seară și toate vor veni pe parcurs.

Am reușit să planificăm în prima zi de Crăciun, să fie ceva unic. Deocamdată cununia civilă, apoi vedem. Nuntă, clar ne dorim să o facem, dar nu e nimic stabilit.

Mă decurc și cu dansul, suntem machidoni, mă descurc, nu mă fac de rușine. Așa mi-a spus tata de mic, și fotbal și pe ringul de dans”, a declarat Ianis Hagi.