De ce și-a vândut Musk toate casele

Cel mai bogat om din lume, CEO-ul Tesla, Elon Musk, şi-a respectat promisiunea de a nu deţine “nicio casă”, vânzându-şi toate cele şapte reşedinţe din California pentru un total de 128 de milioane de dolari şi obţinând un profit estimat la 25 de milioane de dolari, potrivit site-ului publicaţiei britanice The Independent.

Musk susţine că promisiunea a venit din dorinţa sa de a se concentra complet asupra misiunii sale de a trimite oameni pe Marte.

Deşi mulţi sunt sceptici cu privire la Musk – care are o înclinaţie de a spune lucruri nepotrivite – fosta sa soţie, cântăreaţa Grimes, susţine că acesta este sincer cu privire la obiectivele sale.

Într-un interviu recent acordat Vanity Fair, Grimes a declarat că Musk “poate spune multe prostii, dar face ceea ce trebuie”.

1 COMENTARIU

  1. Cel mai bogat om din lume nu deține o casă și recent și-a vândut averea . El aruncă sateliți pe orbită și exploatează soarele; conduce o mașină creată de el, care nu folosește benzină și abia are nevoie de șofer. Cu o mișcare a degetului, bursa urcă sau leșină. O armată de nevoiți atârnă de fiecare cuvânt al lui. Visează la Marte în timp ce călătorește pe Pământ, cu fălci pătrate și nestăpânit. În ultimul timp, lui Elon Musk îi place să-și trimită în direct căcatul. https://time.com/person-of-the-year-2021-elon-musk/ „Doar să las niște prieteni la piscină”, și-a informat milionarul în vârstă de 50 de ani cei 66 de milioane de urmăritori pe Twitter în seara zilei de 29 noiembrie, după ce a anunțat anterior că cel puțin jumătate din tweet-urile sale au fost „făcute pe un tron ​​de porțelan”. După un interval – 21 de minute, dacă trebuie să știți – o actualizare: „Splish splash”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...