De la ce obicei nu se abate niciodată Florin Piersic înainte de spectacole

Medeea Marinescu, actrița care este parteneră de scenă lui Florin Piersic, face dezvăluiri emoționante despre marele actor. Cei doi vor reveni luni, 18 septembrie, cu spectacolul „Străin în noapte”.

Florin Piersic are un obicei la care nu renunță niciodată. Este vorba despre conservațiile cu publicul înainte de fiecare spectacol.

Florin Piersic își menține momentul special al întâlnirii personale cu cei din sală, înainte de a bate primul gong. Cei care-l iubesc știu că un asemenea moment e de neratat. Fiindcă îl descoperă pe un Florin Piersic așa cum mulți dintre noi nu ni l-am fi putut imagina vreodată, în ciuda faptului că credem că-l știm și că nu mai are cu ce să ne surprindă. Dar din această întâlnire, pe care nu o cronometrează nimeni, niciodată și care poate dura zeci de minute, mai ales că publicul intră în acest joc special, iese energia unui actor fără egal pentru noi, ceilalți”, declară actorii care au jucat cu acesta încă din 2010 încoace.

Medeea Marinescu a jucat împreună cu Florin Piersic piesa de teatru „Străin în noapte” de multe ori, dar de fiecare dată o joacă foarte profesionist.

Florin Piersic face parte din categoria acelor actori care au făcut din meserie o credință. Vine cu câteva ore bune înainte de spectacol la teatru, iar în cabină își adună gândurile și-și caută cea mai bună stare de spirit. Apoi, cu vreo două ore înainte începem să repetăm. Replici, joc de scenă, să adăugăm improvizații noi, orice considerăm că poate aduce un plus spectacolului nostru. Cât privește apariția plictiselii, la care ați făcut într-un fel referire, vă asigur că nu există așa ceva! Fiindcă fiecare spectacol e și pentru Florin Piersic și pentru mine ceva nou și unic. Ceva de care ai grijă așa cum numai părinții știu s-o facă față de cei dragi ai lor!”, a declarat Medeea Marinescu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...