De la concert în buncăr, sub bombardamente, la unul pe stadion: O fetiță ucraineană de 7 face senzație la unconcert caritabil din Polonia (video)

Amelia Anisovych, fetița de șapte ani care s-a remarcat cântând melodia „Let it be” din filmul de animație „Frozen” într-un buncăr, în timp ce orașul Kiev era bombardat, face din nou senzație.

Purtând o ținută tradițională albă, ucraineană, a uimit zeci de mii de oameni aflați pe Atlas Arena din Łódź, Polonia, duminică seara, cărorar le-a cântat versiunea ei a imnului național ucrainean.

Participanții la concert au ținut lumini de telefon aprinse, în semn de solidaritate.

Amelia Anisovych s-a remarcat în urmă cu două săptămâni, când a fost filmată cântând cântecul de succes „Let It Go” din filmul de animație „Frozen”, într-un buncăr aglomerat din Kiev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...