De la roșu, la verde electric: Ținute spectaculoase la Emmy Awards 2021 (VIDEO)

Publicat: 21 sept. 2021, 05:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
De la roșu, la verde electric: Ținute spectaculoase la Emmy Awards 2021 (VIDEO)

Participanţii la recenta gală Primetime Emmy Awards 2021 au păşit pe covorul roşu în ţinute vestimentare care transmiteau dorința clară a vedetelor de a reveni în atenția camerelor de filmat, implicit a publicului, după evenimente fără prezență fizică.

Aceasta nu înseamnă că vedetele galei și invitații nu au prezentat o dovadă a vaccinării împotriva COVID-19 sau a unui test cu rezultat negativ. Dar nu a mai fost necesar să poarte măşti sanitare atunci când se aflau în faţa fotografilor şi a televiziunilor.

Roşul a fost prezent şi în vestimentaţiile feminine, inclusiv în rochiile alese de actriţele Sarah Paulson şi Mandy Moore şi care fac parte din colecţia primăvară-vară 2022 lansată de Carolina Herrera. În plus, verdele și galbenul electric s-au desfășurat în voie pe rochiile vedetelor feminine. Preponderența rochiilor de tip cockteil, cu influențe contemporane, a constituit deliciul presei glossy.

De la costumul roz purtat de Kenan Thompson şi până la haina portocalie şi papionul asortat purtate de actorul Seth Rogen, ţinutele bărbaţilor prezenţi la această gală au reprezentat unele dintre cele mai îndrăzneţe alegeri vestimentare din istoria show-ului. Prezentatorul principal al galei, actorul de comedie Cedric the Entertainer, a păşit pe covorul roşu într-un costum turcoaz creat de stilistul Jason Rembert. Chris Sullivan i-a impresionat pe fotografi cu un costum cu imprimeuri care imită dungile de tigru, creat de Courtney Mays.

Dar mai multe despre spectaculoasele vestimentații ale galei, în prezentarea Harper’s Bazaar UK.