Decizia luată de CSM București, în cazul handbalistei Cristina Neag

Jucătoarea de handbal Cristina Neagu (33 de ani) şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti, cu doi ani, informează clubul din Capitală într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.

Continuăm împreună! Împreună cu cea mai bună jucătoare a lumii! Clubul Sportiv Municipal Bucureşti îi anunţă atât pe fanii noştri, cât şi pe toţi suporterii handbalului din ţara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor şi în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani şi jumătate! Cristina Neagu şi Clubul Sportiv Municipal Bucureşti au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina şi-a prelungit actuala înţelegere cu încă doi ani„, se arată pe site-ul citat.

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, evoluează la CSM Bucureşti din 2017. Mult succes, Cristina Neagu„, se mai precizează în comunicat.

Handbalista originară din București a mai evoluat de-a lungul carierei la HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Vâlcea şi ZRK Buducnost Podgorica. Neagu a fost desemnată în mai multe rânduri cea mai bună handbalistă a lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...