Decontul petrecerii ilegale organizate de pupila lui Bădălău: Amenzi de 43.000 de lei pentru 48 de persoane

La mai bine de o săptămână de la petrecerea de pomină, cu manele și dedicații de 2.000 de euro, organizată ilegal de deputata PSD Giurgiu, Elena Dinu, au apărut și primele sancțiuni aplicate de polițiștii de la IPJ Giurgiu.

900 de lei, amenda medie aplicată de IPJ Giurgiu

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști, au fost identificate și sancționate 48 de persoane care au participat în data de 13/14.02.2021 la petrecerea organizată în incinta unui restaurant aflat în extravilanul localității Bălănoaia, județul Giurgiu, cu amenzi în cuantum de 43.000 de lei”, a precizat, astăzi, Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu pentru PUTEREA.

Astfel, din comunicatul IPJ Giurgiu (vezi documentul în facsimil) reiese că cuantumul mediu al unei amenzi pentru nerespectarea prevederilor legale pe perioada stării de alertă a fost de 895.8 lei, adică circa 900 de lei.

Elena Dinu – amendă 900 de lei, Bădălău – 2.000 de lei

Aceste amenzi aplicate de polițiștii giurgiuveni pentru cei care au participat la petrecerea majoratului fiului pupilei lui Bădălău evidențiază și un alt aspect privind modul de sancționare a celor care nu respectă prevederile legale pe perioada epidemiei de coronavirus.

În vara anului trecut, primarul unei comune giurgiuvene care a avut o întâlnire cu baronul Niculaie Bădălău și alte cinci persoane a fost amendat cu 3.000 de lei.

Ulterior, baronul Bădălău a participat la o agapă și „IPJ Giurgiu a sancționat contravențional cu amenzi în cuantum total de 15.000 lei, conform Legii nr. 55/2020, 5 persoane fizice și administratorul unei societăți comerciale pentru un eveniment organizat pe malul unei bălți din localitatea Ulmi”.

Practic, potrivit surselor noastre, pentru șprițul de vară de la malul bălții de la Ulmi, nașul Bădălău a fost amendat cu 2.000 de lei și aceeași amendă a primit și finul Marian Mina, iar administratorul bălții a fost „premiat” de polițiști cu 3.000 de lei.

Acum, amenda medie aplicată de IPJ Giurgiu pentru cei care au participa la petrecerea organizată de Elena Dinu a fost de 900 de lei. Oare ce amendă a primit pupila lui Bădălău, soțul ei, persoana care a făcut rezervare și patronal restaurantului? A primit Elena Dinu o amendă mai mica decât tătucul ei, baronul Niculae Bădălău? Numai IPJ Giurgiu știe acest amănunt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole