Definitiv! ANP i-a interzis lui Dragnea să mai muncească

ANP a decis definitiv să îi interzică fostului președinte al Camerei Deputaților Liviu Dragnea să mai muncească în spatele gratiilor. Astfel, acesta nui nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, a anunțat avocata acestuia. Decizia vine după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, interviu difuzat începând de săptămâna trecută.

Postul Realitatea, interzis la Rahova

Mai mult, avocata a declarat că postul care a difuzat interviul a fost bruiat și nu se mai poate vedea în incinta penitenciarului Rahova după dezvăluirile făcute de Dragnea.

Va contesta decizia ANP

Fostul parlamentar va contesta decizia de a nu i se mai permite să muncească. Totodată, în sentinția de condamnare lui Dragnea nu i se interziced să ia legătura cu presa sau să dea interviuri. Penitenciarul fiind doar ”custode” pentru Dragnea. Conform legii, doar o instanță ar fi putut să-I interzică fostului parlamentar să nu mai poată să lucreze. La o zi după ce au început dezvăluirile, problemele fostului președinte s-au înmulțit. Acesta a fost dus cu duba la DNA, unde procurorii i-au comunicat acuzațiile din dosarul Tel Drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole