Delia a lansat o melodie de dragoste cu mesaj profund! (VIDEO)

Delia a lansat piesa ”Între noi”, o baladă de dragoste cu mesaj de suflet, artista fiind cea care a compus integral noua melodie. Solista spune că transmite un mesaj de suflet, profund, prin intermediul noii sale piese.

Lasă-mă sa te sarut Sa-ti amintesc ce ai pierdut, Lasă-mă ca pot Sa te întorc de tot, Lasă-mă sa te visez Macar sa-mi imaginez ca suntem fericiți Ca azi suntem iubiți”, sunt câteva dintre versurile noii balade lansată de Delia. Producția piesei a fost realizată de Alex Cotoi, cu care artista a colaborat pentru alte single-uri precum ”Racheta”, ”Să-mi cânți”, ”Aruncă-mă” sau ”Cum era” cu Nane.

Între Noi” este o producție Roka Records, iat prin intermediul ei, artista ne îndeamnă să ne lăsăm purtați de ceea ce simțim, pentru că iubirea nu este un ideal, ci un sentiment de care ar trebui să ne bucurăm cu toții. Melodia are un videoclip artistic, minimalist, pentru care Delia a colaborat cu Bogdan Daragiu, care este regizor și director de imagine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Augustin Oancea, cel mai ”deștept băiat” din pandemie! A participat singur...

Dispariția din piață a celui mai deștept băiat din energie, Bogdan Buzăianu, legat ombilical de curentul ieftin de la Hidroelectrica, a făcut loc pe...