Delia va lansa videoclipul piesei „Jimmy Samurai”, alături de sora ei Oana Matache

Delia prezintă videoclipul oficial al piesei „Jimmy Samurai”, regizat de San, DoP David Mogan, producție video Luca’s Art Film, un videoclip dinamic, grunge, rebel. Artista a colaborat la această piesă împreună cu sora sa Oana Matache.

„Jimmy Samurai” marchează prima colaborare a Deliei cu sora ei Oana Matache, o piesă compusă de Delia cu Alex Cotoi, versuri Delia, producție Alex Cotoi. „Jimmy Samurai” este una din cele 13 piese de pe albumul „Flex”, pe care Delia l-a lansat săptămâna trecută. Pe album se mai regăsesc melodiile „Gustul care te fură”, „OTZL GLTZ”, „Lololo”, „Sirena Apelor”, „Nu pot”, „Flex”, precum și colaborările cu HVNDS pentru „SKNDL”, „Tot ce vrei” cu Adrian Despot”, „eRAI” cu Antonia, „Fără Te merau” cu Connect-R, „Cum am știut” cu Killa Fonic și „Cum era” cu NANE.

Pe 21 noiembrie a.c., Delia va prezenta albumul „Flex” live în cadrul unui eveniment special la MINA Museum, primul spaţiu imersiv din România şi cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est. Inovativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor, Delia este practic primul artist din România care organizează un astfel de eveniment în care elemente din arta digitală se unesc cu muzica, scenografia și creează un spațiu versatil care îi va introduce pe fani în Universul său creativ și plin de surprize. Invitații speciali ai Deliei la acest eveniment vor fi Connect-R, NANE, HVNDS, Antonia, Nelu Vlad și Oana Matache.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole