Delirul lui Cîrstoiu: Toma de la Buzău a aplicat metoda Maradona

Publicat: 10 apr. 2024, 06:40, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Delirul lui Cîrstoiu: Toma de la Buzău a aplicat metoda Maradona

Într-un moment de confuzie și delir, Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD-PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, a făcut o declarație șocantă pe Facebook în această seară. Acesta a afirmat că primarul Toma de la Buzău i-a învățat o metodă cunoscută drept „Maradona”, dar ulterior a fost nevoit să-și corecteze declarația.

Metoda „Maradona” este cunoscută în România ca fiind o formă de înșelăciune veche de câteva decenii, inițial folosită în schimbul valutar de pe piața neagră și ulterior asociată cu escrocheriile în care victimele sunt înșelate de falsi polițiști.

Declarația lui Cîrstoiu a stârnit confuzie și îngrijorare în rândul publicului, mai ales că aceasta a venit în contextul unei campanii electorale. Însă, după aproximativ o oră, echipa de comunicare a lui Cîrstoiu a intervenit și a modificat postarea, corectând referirea la „metoda Maradona” și înlocuind-o cu „metoda Kaizen”.

Este de remarcat că primarul municipiului Buzău, domnul Constantin Toma, a fost prezentat inițial de către Cătălin Cîrstoiu ca un „performer în domeniu” care a implementat „metoda Maradona” pentru a schimba managementul primăriei Buzău, dar ulterior s-a făcut clarificarea că acest lucru nu a fost corect. Este un moment neobișnuit în cadrul campaniei electorale, care ar putea avea repercusiuni asupra imaginii și credibilității lui Cătălin Cîrstoiu în fața alegătorilor.