„Demiterea lui Iohanis, alegeri anticipate, naționalizarea principalelor avuții naționale”: Cine își dorește așa ceva pentru 2022

Începutul de Nou An reprezintă dintotdeauna momentul propice pentru dorințe. Fie că sunt tacite, exprimate cu voce tare, în preajma paharelor de șampanie sau pe rețelele sociale, reprezintă un fel de „wish list” pentru anul ce vine. În ultima vreme personalitățile ne-au obișnuit cu aceste dorințe spuse mai ales la nivel „declarativ”, uneori cu tentă politică.

Spre exemplu, actorul Mihai Mălaimare își dorește ca anul 2022 să aducă ieșirea României din Uniunea Europeană și demiterea lui Klaus Iohannis, ca urmare a procedurii de suspendare. Fostul director al Teatrului ”Masca” din București ar vrea și alegeri anticipate, precum și naționalizarea principalelor avuții naționale. ”Nu știu ce va fi în 2022, dar știu exact ce mi-aș dori să fie: Roexit, demiterea lui Iohanis, alegeri anticipate, naționalizarea principalelor avuții naționale, pedepsirea exemplară a celor care au vândut și tâlhărit România, decizii clare în dosarele privind Flota, crimele de la Caracal, amestecul serviciilor secrete în Justiție, abolirea Legii Măgureanu (aceea care dădea dreptul serviciilor secrete să aibă activități economice), etc.

Îmi doresc o Românie sănătoasă, mândră și muncitoare. În ceea ce mă privește, îmi doresc să fiu sănătos, restul le știu face singur! Vouă, vă doresc să aveți puterea de a vă privi și de a judeca fără părtinire, corect, ținând cont de dreptul fiecăruia în parte la o viață normală, de Om. Sfinxul din Bucegi nu există decât în măsura în care noi credem în el și în tăcerea grăitoare cu care se înconjoară.

Vă doresc să vă întâlniți cu oamenii care poartă energie pozitivă, care vă pot arăta drumul, care vă pot ajuta să vă ridicați! Ei sunt, trăiesc printre noi, nu ne părăsesc decât dacă nu dorim să-i vedem, nu dorim să avem parte de bucuria de a fi împreună cu ei. Să aveți Sărbători cu liniște și pace. Nu vă îmbătați prea tare căci ne așteaptă un an crâncen și în bătălia care urmează fiecare braț va conta!

La mulți ani celor și doar celor care găsesc o secundă pentru a se gândi la România!”, e mesajul transmis de actor.

1 COMENTARIU

 1. „Ieșirea României din Uniunea Europeană” O mentalitate criminala chiar pentru un intreg popor roman care inca mai este liber si democrat.
  Va dati seama la ce va expuneti tovarasi? O sinucidere murdara chiar prin mutilarea Romaniei.
  O tara care nu mai are nimic plus valoare, nimic timbarat – Made in Romania!
  Romania are achitat numai putin de 128 de miliarde de euro ,o mare datorie externa plus multe altele pe langa.

  O -Transilvanie cu capitala la Budapesta. Un – Banat frumos cu capitala la Beograd. O – Moldova frumoasa si unificata cu capitala la Chisinau si O Dobrogea cu capitala la Sofia. Observam deja o adevarata si o alta Romanie… fara vreo iesire la Marea Neagra.

  Razboiul Ruso-Ucranian va sufla in ceafa.( Romania daca mai are vreo 14 milioane de locuitori la ora actuala)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...