Dennis Man a adus victoria Parmei, cu un gol la vinclu

Publicat: 22 apr. 2023, 18:35, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Dennis Man a adus victoria Parmei, cu un gol la vinclu

Parma a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Cagliari, scor 2-1, în etapa a 34-a din Serie B. Golul victoriei a fost marcat de Dennis Man, iar Valentin Mihăilă a ratat un penalti.

Cagliari a deschis scorul în minutul 32 prin Lapadula. Parma a restabilit egalitatea în minutul 62, prin Vazquez, din penalty. La jumătatea reprizei secunde Mihăilă a intrat pe teren în locul lui Benedyczak, iar în minutul 72 Dennis Man l-a înlocuit pe Balogh.

La cinci minute după ce a intrat pe teren, Man a luat pe cont propriu o acțiune în flancul drept și a înscris cu un șut la vinclu din interiorul careului. A fost al patrulea gol al lui Dennis Man în acest sezon de Serie B și primul după o pauză de patru luni.

În prelungiri, Mihăilă a avut și el șansa de a marca, însă a ratat un penalty. În urma acestui rezultat, Parma ocupă locul 5, cu 51 de puncte, poziție care le asigură prezența în play-off-ul pentru promovarea în Serie A. De partea cealaltă, Cagliari este pe 6, la cinci lungimi în urma celor de la Parma.