Dennis Man a fost transferat la Parma. Este cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc

Jucătorul FCSB, Dennis Man a fost transferat oficial la Parma Calcio 1913 din Italia. Presa scrie că jucătorul a fost vândut pentru 15 milioane de euro, iar suma este cea mai mare din istoria fotbalului românesc.

Clubul italian Parma Calcio 1913 din Serie A, a oficializat vineri după-amiază transferul fotbalistului Dennis Man, concomitent cu anunțul oficial făcut de FCSB.

„Parma Calcio anunță achiziția definitivă a jucătorului Dennis Man (născut 26.8.1998) de la FCSB SA Football Club. Fotbalistul a semnat un contract cu clubul nostru până la 30 iunie 2025”, scrie pe site-ul oficial al parmegianilor.

Transferul este anunțat oficial și pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

„FCSB anunță transferul golgeterului Ligii 1, Dennis Man, la Parma Calcio 1913, din Serie A”, scrie în comunicatul echipei la care s-a consacrat Dennis Man.

Conform informațiilor vehiculate în presa italiană, Dennis Man va câștiga la Parma în jur de 100.000 euro pe lună.

Dennis Man este momentan golgheterul Ligii 1, cu 14 goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...