Dental West – o clinică stomatologică din Brașov care redefinește cuvântul: profesionalism

Tu pe ce criterii te bazezi atunci când alegi o clinică stomatologică? În general, durerile dentare apar pe nepusă masă și sunt atât de puternice încât tot ce îți dorești este să găsești o soluție rapidă și sigură. De aceea, majoritatea oamenilor, mai ales cei cu fobie de dentist, se pare că aleg cabinetele stomatologice la care apelează în caz de urgență în funcție de apropierea de locuințele lor și de program. Dar sunt aceste criterii de selecție suficiente pentru cineva care își dorește rezultate de durată?

Doar în Brașov de exemplu, există peste 350 de clinici stomatologice, astfel încât persoanele cu urgențe medicale găsesc relativ ușor un loc unde să se trateze, cel puțin superficial. Dar cineva căruia îi pasă de dantura sa, dar și de banii pe care îi investește în astfel de tratamente, ar trebui să acorde mai multă atenție selecției unei clinici stomatologice profesionale, mai ales că variante există.

Cum îți dai seama de profesionalismul unei clinici stomatologice?

În ziua de astăzi nu este deloc dificil să afli informații prețioase despre aproape orice furnizor de servicii la care vrei să apelezi, chiar înainte de a-i călca pragul. De fapt, dacă nu poți găsi pe internet informațiile care te interesează despre un anumit furnizor, mai ales atunci când este vorba de domeniul medical, atunci sfatul nostru este să mai cauți puțin.

De asemenea, legat de clinici stomatologice, cu toate că locația și programul sunt două detalii foarte importante, principalul criteriu după care ar fi bine să te orientezi ca să găsești cea mai potrivită clinică pentru tine este raportul calitate / preț. Tratamentele stomatologice sunt în general costisitoare atât din punct de vedere al tehnologiei pe care o folosesc, cât și în ceea ce privește manopera specialistului și, de aceea, un tarif cu mult sub prețul pieței ar trebui să-ți dea de gândit. Când te orientezi după prețul unui serviciu medical, ia în calcul nu cât de mare sau mic este acesta, ci dacă merită sau nu să-l plătești.

Recomandăm clinica stomatologică Dental West pentru profesionalismul de care dă dovadă!

La capitolul profesionalism și inovație, în Brașov, nicio clinică stomatologică nu se compară cu Dental West.

Dental West nu este doar o clinică stomatologică Brașov de excepție, ci o clinică datorită căreia expresia: turism medical a căpătat sens și în țara noastră deoarece, pentru a beneficia de tehnologia acesteia, dar și de experiența medicilor care lucrează aici, mulți români preferă să călătorească departe de casă pentru a-și rezolva probleme dentare.

Povestea Dental West a început în anul 1995, ca o afacere de familie, care s-a extins cu timpul datorită numărului mare de pacienți care o căutau anume pentru serviciile medicale de înaltă clasă pe care le oferea. În prezent, există în Brașov patru clinici Dental West, unde profesionalismul, experiența și empatia sunt la ele acasă.

Dintre toate clinicile stomatologice ale celui mai vizitat oraș din țară, Dental West este prima care și-a construit un website pentru a fi mai accesibilă pacienților care au nevoie de serviciile ei, dar și prima care deținea un computer tomograf dentar. 

Acum, Dental West este locul unde poți beneficia de cea mai modernă tehnologie în domeniul radiografiilor dentare, putând obține cu ajutorul tomografului dentar foarte performant pe care îl are în proprietate radiografii panoramice și tomografii dentare 3d, efectuate cu un nivel minim de radiații. Iar tehnologia nu este nici pe departe singurul motiv pentru care Dental West a devenit o clinică stomatologică atât de populară.

Echipa de stomatologi profesioniști de la Dental West este renumită pentru tratamentele fără durere și cu rezultate pe termen lung pe care le oferă pacienților lor. Așadar, dacă fobia de durere este motivul pentru care eviți vizitele la dentist, aici este locul ideal unde poți să-ți înfrângi temerile.

Nu în ultimul rând, încă un lucru care la Dental West se întâmplă diferit față de în alte clinici stomatologice este comunicarea cu pacientul. Persoanele care apelează la această clinică stomatologică sunt informate încă de la începutul tratamentului în ce constau procedurile de care vor beneficia și care va fi costul acestora pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, ci doar de experiențe pozitive care să-i convingă că merită să apeleze din nou și din nou la serviciile Dental West.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...