Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și jocurile de culise „țesute” de șeful Curții de Apel Craiova, dar sesizarea a fost uitată până când a fost numit un nou procuror general în persoana lui Alex-Florin Florența.

Sesizare explozivă

La începutul acestui an, omul de afaceri Ionuț-Doru Chelu sesiza procurorului general de la acea vreme, Gabriela Scutea, despre existența unor fapte penale comise în Craiova de un grup infracțional compus din judecători, procurori, avocați, polițiști, foști și actuali ofișeri SRI, funcționari publici, oameni de afaceri și interlopi (vezi documentul în facsimil). În sesizare se menționa că acest grup infracțional din Craiova este dirijat de către președintele Curții de Apel Craiova, Adrian Glugă, nimeni altul decât vărul fostului șef al IP Constanța, Constantin Adrian Glugă, cel care a trebuit să renunțe la funcție în urma scandalului cu șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai. „Glugă Adrian, în prezent președintele Curții de Apel Craiova, este un personaj cheie, având un rol determinant în protejarea grupurilor infracționale. Din poziția de procuror șef al DIICOT Craiova a protejat infractori și a fabricat dosare mai multor persoane considerate incomode”, se menționează în sesizarea de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. De asemenea, în sesizare se mai precizează că din acest grup dirijat de Adrian Glugă face parte și edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, dar generalul SRL, Sabin Iancu, comandantul DRI Oltenia.

Se anunță cutremur la Parchetul General și SRI

Această sesizare a omului de afaceri din Craiova a fost uitată la ICCJ de fostul procuror general Gabriela Scutea. Numai că, surpriză! Noul procuror general Alex-Florin Florența a repus pe tapet sesizarea lui Doru Ionuț Chelu și deja procurorii au început audierile celor menționați în sesizare. Primul audiat a fost omul de afaceri Doru Ionuț Chleu, iar dezvăluirile acestuia au produs un cutremur fără precedent la nivelul Parchetului General, dar și la SRI care a luat act de sesizarea afaceristului craiovean. Și cercetările sunt abia la început.

12 COMENTARII

 1. Ciolacu si Neacsu trebuiesc arestati pentru constituire de grup infractional organizat.Probele sunt clare si se afla la DNA.
  Ciolacu jefuieste romanii ca sa traiasca in lux specialii si cataii de partid .
  Taxele si impozitele trebuie sa scada la nivelul celor dinainte de maririle lui Caciu .
  TVA 16%.
  Austria si Olanda sa plateasca pentru fiecare zi intarziere la accesul in Schengen.
  Romania este intr-o situatie periculoasa:blocata la toate granitele,cu un guvern mafiot ,tradator de tara si acum atacata pe fata de Rusia.
  Este clar ca Rusia ataca Romania la propriu dronele au fost cazute pe teritoriul României.Se poate verifica usor acest lucru.
  O echipa de presa poata sa mearga la fata locului si sa vada unde a fost explozia.
  Totul a inceput cu doborarea elicopterelor
  musamalizata de Iohannis si gasca printr-o minciuna ca a fost accident .

 2. Chelu nu are nici o afacere. Deci om de afaceri nu este în nici un caz… Plângeri are vreo 200 la activ, toate răsuflate… Veniți până la Craiova să aflați adevărul, nu mai fiți creduli cu ce vă spune el…

 3. Culcați-vă liniștiți, DNA -ul doarme. De cand a plecat Kovesi , corupția e în floare. Iohannis doarme liniștit. Sau dacă s-a trezit în sfârșit sperăm să se facă curățenie generala în instituțiile statului. Helvig a fost scos tocmai ptr ca și el dormea sau se făcea ca nu vede. Acum Predoiu are si el de tăiat capete corupte.Gabriela Scutească, o oportunist cu interese obscure. Cine i-o fi garantat acestui dumneavoastră Chelu ca îi face ea dreptate? Hai sa vedem ce o sa iasă? Întra Olguta la mititica?

 4. In Romania nu exista dreptate si judecata dreapta in 95% din procesele civile! Acesti magistrati nu fac decat sa distruga vietile si destinele oamenilor, „decizand dupa cum este comanda’! Unde este responsabilitatea pentru lucrul judecat, daca a judecat stramb si abuziv?

 5. Pai DNA Craiova si apoi Dl. Ciolacu-Prim Procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj au avut in lucru un dosar cu un denunt pentru mita unde 3 din 4 martori(angajati) au recunoscut ca Seful lor de la CNCIR SA Craiova, le cerea bani sa duca lui Ioana Tolimofte la Bucuresti iar Prim Pocurorul Ciolacu claseaza cauza.Cam asta este justitia din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole