Departe de strălucire: Mărturisirile Angelinei Jolie, despre „supertatăl” Brad Pitt

Publicat: 07 sept. 2021, 23:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Departe de strălucire: Mărturisirile Angelinei Jolie, despre „supertatăl” Brad Pitt

Într-un interviu oferit cotidianului britanic The Guardian, Angelina Jolie vorbește despre Brad Pitt – cel supranumit la un moment dat, pe când mai erau laolaltă cu copiii lor, „supertatăl”. Ceea ce spune actrița despre Pitt e departe de strălucirea afișată atunci când formau un cuplu.

Actrrița se află într-o perioadă când dorește să-și promoveze noua carte, intitulată „Cunoaște-ți drepturile”. Ea declară în interviu că „este în continuare implicată într-un proces în instanță”, acuzându-l pe Pitt de abuz împotriva copiilor. Actrița spune că i-a fost teamă „pentru întreaga familie” pe toată durata căsniciei. „Nu sunt tipul de om care să ia decizii de tipul ăsta cu ușurință. Mi-a luat mult până să ajung în poziția de a mă despărți de tatăl copiilor mei”, a mai spus ea.

Cei doi se luptă pentru custodia copiilor

Întrebată despre ultimii cinci ani din viața sa, actrița adaugă, potrivit New York Post: „În anumite sensuri este vorba de ultimii zece ani, de fapt. Sunt multe lucruri despre care nu pot vorbi… Cred că, la finalul zilei, deși tu și câțiva oameni pe care îi iubești știu adevărul despre viața ta, despre scopul pentru care lupți, ce sacrificii faci, sau ce pentru ce ai suferit, ajungi să te împaci cu situația, indiferent de ce se întâmplă în jurul tău”.

Jolie și Pitt au împreună șase copii: Maddox (20 de ani), Pax (17 ani), Zahara (16 ani), Shiloh (15 ani) și gemenii Vivienne și Knox (13 ani). Maddox nu este implicat în procesul pentru custodie, pentru că nu mai este minor. Jolie a intentat procesul de divorț în 2016. Pitt a fost achitat de o instanță din Los Angeles pentru acuzațiile de violență împotriva copiilor. Deși cuplul este separat în prezent, cei doi se luptă pentru custodia copiilor.