Deputat PNL, ironii la adresa lui Petre Daea: Oamenii încep să înțeleagă că oaia iese pe pajişti, nu mai este statuie vie

Deputatul PNL George Şişcu a afirmat luni, la dezbaterea moţiunii simple pe agricultură, că ministrul Adrian Oros nu şi-a angajat soţia „peste drum” şi nici copilul într-o agenţie subordonată, aşa cum a făcut predecesorul său, Petre Daea.

„Nu înţelegeţi rolul unui ministru al Agriculturii, pentru că nu puteţi compara prestaţia domnului Oros cu a acestui <<Confucius>> al agriculturii româneşti pe care l-aţi avut trei guverne la rând – domnul Petre Daea. (…) Problema acestui domn nu era că lumea nu înţelegea ce spune, ci că nici el nu înţelegea ce spune”, a declarat Şişcu în plen, transmite Agerpres.

El a arătat că soţia ministrului Oros lucrează în continuare în domeniul privat şi l-a ironizat pe Petre Daea pentru faptul că şi-a angajat soţia şi copilul, în perioada mandatului său, în cadrul a două agenţii subordonate Ministerului Agriculturii.

„Păi, ăsta este hal de ministru? (Oros – n.r.) N-a găsit el 500 – 600 de hectare de heleşteu să i le concesioneze copilului său? După care să vină <<Godzilla>> să-i mănânce peştele copilului şi să-i dea tata nişte subvenţii? (…) Dacă pe doamna dumneavoastră n-aţi fost în stare să o angajaţi lângă dumneavoastră, domnule ministru, peste drum cumva, nici măcar pe copilul dumneavoastră să-l angajaţi într-o agenţie subordonată ministerului n-aţi fost în stare. Şi cei din agenţie să ştie că este băiatul ministrului, să facă şi chetă, să plătească excursia la mare şi să zică mersi că n-a plecat în Madagascar sau în Brazilia. Domnul Daea recunoştea că îşi punea singur gândurile pe hârtie şi, când recitea, nu-i venea să creadă că nu se regăsea?”, a afirmat deputatul PNL.

Liberalul a dat asigurări că programul guvernamental este unul corect, realizabil.

„Viaţa revine la normal, natura îşi reintră în drepturi şi, după cataclismul guvernării PSD, iată că natura îşi reia cursul ei corect. Şi cormoranii stau în copaci, nu mai stau în piscine, raţa măcăne, nu mai împunge, oamenii încep să înţeleagă ce este specia ovină – oaia iese pe pajişti, nu mai este statuie vie. (…) Am să închei cu un reproş adus domnului ministru Oros, şi cum altfel decât să-l citez tot pe domnul Daea: De aia nu vă înţeleg fermierii români, domnule Oros, pentru că nu le vorbiţi pe limba lor. Şi dacă aţi fi ştiut <<să preiei cu dibăcie conexiunea factorială, dar mai cu seamă să detaşezi cu putere de percepţie direcţiile de acţiune>>, cum să nu te înţeleagă ţăranul român? Dragi colegi, să dea Dumnezeu să nu mai guvernaţi ţara asta niciodată!”, a concluzionat Şişcu. 

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. De ce tehnologiile inteligente vor transforma locurile de muncă în lumea post-Covid-19 ?
    Întreprinderile internaționale și personalul român au văzut clar eficiențe și alte beneficii oferite de o mai mare utilizare a IA și automatizare și de o combinație de practici de muncă la domiciliu și la birou.
    Petre Daea este clar un om depășit de situație si de ai lui cormorani, ar trebui sa aibă inteligenta necesara pentru a intra cu fruntea sus in a sa garderoba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...