Deputat PSD: „Nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde”

Nu toți parlamentarii social – democrați susțin introducerea unui Certificat Covid 19. Daniel Ghiță a transmis, luni, un comunicat de presă în care spune că nu este de acord pentru că vaccinul nu ar fi suficient testat și nu i se cunosc efectele secundare.

Nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde. Sistemul medical din România este în urma celui din Europa de Vest cu 50 de ani. Noi nu avem elementele de bază, nu avem nici măcar medicamente să tratăm pacienții care se îmbolnăvesc de Covid sau cancer. Este împotriva drepturilor omului să impui un certificat prin care să obligi românii să își injecteze un vaccin când noi nu știm care sunt efectele lui secundare”, susține Ghiță.

Acesta susține că nu este anti-vaccinist, dar vaccinul „nu este testat suficient și provoacă efecte secundare multiple și grave. Nu sunt conspiraționist, sunt un om care își iubește poporul și știe cât de greu le este multor români: unii nu au ce pune pe masă de Sărbători, iar copiii României trăiesc în sărăcie. Și atunci cum să accept condiționarea locului de muncă de care depinde pâinea de pe masa românului de un certificat absurd?”, se întreabă retoric Ghiță.

În opinia sa, o astfel de decizie reprezintă doar „o modalitate de a împila poporul român, care și așa trăiește în sărăcie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...