Deputata Ana Cătăuță, către ministrul Transporturilor: Când ești incompetent, suferă o regiune întreagă!

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a fost acuzat de ipocrizie de deputata PSD Ana Cătăuță, după eșecul Guvernului României în prezentarea la Bruxelles a unui proiect al PNRR.

„Am avut o întâlnire foarte productivă cu doamnele comisar Adina Vălean și Margrethe Vestager. Am discutat aplicat despre: Autostrada A7: Ploiești – Pașcani; Autostrada A8: Tg. Mureș – Miercurea Nirajului și Leghin – Pașcani; Autostrada A3: Nădășelu – Poarta Sălajului; Autostrada A1: Margina – Holdea. Sunt proiecte mature și adaptate vremurilor noastre, prevăzute cu perdele forestiere și stații electrice de încărcare. Privesc cu încredere către finalizarea negocierilor dintre România și Comisia Europeană și mărturisesc că sunt nerăbdător să ne apucăm de construit”, a scris Drulă pe Facebook.

În replică, deputata PSD Ana Cătăuță l-a criticat pe ministrul Transporturilor și l-a acuzat de ipocrizie și incompetență.

Deputat: Cătălin Drulă, ipocrit

„Când ești incompetent și nu stai acasă! Cătălin Drulă ne explică – pe Facebook, nu în Parlament, cum ar fi fost normal – cum a avut el discuții “productive” cu Comisia pe tema PNRR. Și cum a susținut el construirea unor cioturi de autostrăzi, motivând că ele vor contribui la dezvoltarea echitabilă între regiuni. Câtă ipocrizie! Păi cum să dezvolți Moldova fără o autostradă care să TRAVERSEZE Carpații de la Est la Vest?

Da, A13 Bacău -Onești – Brașov ar fi rezolvat problema, fiind și cea mai prietenoasă variantă din punct de vedere al mediului. Ca să nu mai vorbim de faptul că ar fi putut avea și o destinație duală civil-militară.

Dar când ești incompetent și încăpățânat (pentru că orice proiect susținut de PSD nu poate reprezenta o soluție bună, nu-i așa?!), suferă o regiune întreagă”, a transmis social-democrata.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole