Deputatul Florin Roman, făcut knockout de Dan Vîlceanu

Publicat: 21 mai 2024, 12:33, de Viorela Pitulice, în POLITICĂ , ? cititori
Deputatul Florin Roman, făcut knockout de Dan Vîlceanu
Foto: romaniatv.net

Scene incredibile în Parlamentul României: Deputatul PNL Florin Roman şi Dan Vîlceanu au avut, marți, o altercaţie în plenul Camerei Deputaţilor, care s-a prelungit şi în afara sălii de plen. După incident, Roman îl amenință cu plângere penală pe  fostul său coleg de partid.

Incidentul a debutat verbal, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, după care a continuat fizic, inclusiv în afara sălii de plen. Roman spune că a fost agresat fizic „cu o lovitură cu genunchiul în zona nasului”.

„Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam că voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproşat deputatului neafiliat Dan Vîlceanu încălcarea regulamentului prin prezenţa lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la Parlament era să afle câţi primari au plecat la Călăraşi. A urmat o altercaţie verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieşirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului”, a postat Florin Roman pe Facebook.

În același timp, Roman spune că a evitat să riposteze, deoarece ține la mandatul său de parlamentar.

„În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancţionare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan”, a mai declarat Florin Roman.