Descinderi la traficanți de droguri. Kilograme de substanțe interzise, descoperite de polițiști

Recent au avut loc două acțiuni de prindere în flagrant delict și șase percheziții domiciliare într-o cauză în care sunt vizați traficanți de droguri.

Sute de mii de euro și de lei, cannabis, cocaină, amfetamină și ketamină au fost ridicate de polițiștii din București și de procurorii D.I.I.C.O.T.

Cinci membri ai unei grupări specializate în trafic de droguri au fost arestați preventiv.

Trei persoane au fost prins în flagrant în timp ce transportau un colet în sectorul 6 al Capitalei. Pachetul conținea aproximativ 9,5 kilograme de cannabis.

Asupra celor în cauză, au fost descoperite aproximativ 10 grame de cocaină, iar cele două autoturisme cu care s-ar fi deplasat au fost indisponibilizate.

De asemenea, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei a fost prinsă o femeie care transporta trei grame de cocaină.

Percheziții domiciliare la traficanți de dorguri

În continuare, polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare, în București și în județele Ilfov și Prahova, fiind descoperite și ridicate 8 kilograme de cannabis, 1,4 kilograme de amfetamină, 1 kilogram de ketamină, 200 de grame de cocaină, 200 de grame de ciuperci halucinogene, 200.000 de euro, 100.000 de lei și 100 de dolari.

De asemenea, au fost ridicate 11 telefoane mobile, cu cartele sim, un dispozitiv electric de vidat, diferite materiale și recipiente folosite la ambalarea, porționarea și transportul drogurilor și diferite înscrisuri.

Șase persoane au fost prezentate procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, cinci dintre ele fiind reținute și, ulterior, arestate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și de mare risc, trafic de droguri de risc și de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...