Descoperă ziua ta norocoasă din vara aceasta în funcție de zodie

Publicat: 19 mai 2024, 09:15, de Vlad Stefan Orjan, în HOROSCOP , ? cititori
Descoperă ziua ta norocoasă din vara aceasta în funcție de zodie

Mai este puțin până când începe oficial vara, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni de distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru a te bucura de „timpul pentru tine”, astrologia acestei veri are o mulțime de energie bună.

Fiecare semn zodiacal are o zi în această vară care se aliniază cel mai bine cu personalitatea sa. Află care este cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec
Pe 11 iulie, Venus în Leu aduce dramă, pasiune și entuziasm în viața ta amoroasă. Vei simți un val de încredere și magnetism, iar farmecul tău te va pune în centrul atenției.

Taur
Pe 8 iunie, Marte intră în Taur, permițându-ți să transformi dorințele în acțiuni concrete. Energia acestui tranzit îți aduce încredere și claritate în viziunea ta pentru anul acesta.

Gemeni
Pe 6 iunie, în timpul lunii noi în Gemeni, vei descoperi mai multe despre tine și vei dezvălui o nouă personalitate. Jupiter în Gemeni îți oferă o doză suplimentară de inspirație pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și sociale.

Rac
Cea mai norocoasă zi pentru tine este pe 5 iulie, în timpul lunii noi în Rac. Această zi puternică îți va conecta emoțiile și te va ajuta să accesezi un nou nivel de intuiție.

Leu
Pe 4 august, în timpul lunii noi în Leu, vei avea ocazia să te reinventezi. Această zi te încurajează să ai încredere în instinctele tale și să iei decizii îndrăznețe.

Fecioară
Pe 16 iunie, Venus intră în Rac, aducând un val de nostalgie și tandrețe. Acesta este momentul ideal pentru a te reconecta cu vechii prieteni și a te acorda emoțiilor tale.

Balanță
Pe 29 august, Venus intră în Balanță, extinzând vibrațiile verii și aducând armonie și frumusețe în viața ta. Este momentul perfect pentru a te răsfăța și a te bucura de lucrurile frumoase.

Scorpion
Pe 9 iulie, Pallas iese din retrogradare, aducându-ți un val de claritate și inspirație. Este timpul să te concentrezi pe proiectele profunde și complexe.

Săgetător
Pe 9 august, când Juno intră în Balanță, vei simți o dispoziție iubitoare și romantică. Ai șansa să găsești dragostea printr-o conexiune reciprocă sau să te îndrăgostești de un prieten apropiat.

Capricorn
Vei avea două zile norocoase în această vară: 21 iunie și 21 iulie. Acestea îți oferă oportunitatea de a face pași îndrăzneți către obiectivele tale și de a-ți maximiza impulsul creat.

Vărsător
Pe 19 august, luna plină în Vărsător îți aduce un moment de sărbătoare pentru toată munca depusă. Este ziua perfectă pentru a te conecta cu prietenii și a te relaxa.

Pești
Pe 24 august, Vesta intră în Pești, aducând confort și siguranță în relațiile tale. Acesta este momentul ideal pentru a te dedica legăturilor sănătoase și pentru a te retrage într-o lume de vis.