Designerul Cătălin Botezatu a tăiat porcul de ziua lui, la Bocșa

Designerul Cătălin Botezatu a petrecut minivacanța de 1 decembrie în Maramureș, la Bocșa, unde și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit: a tăiat porcul de ziua lui.

Pe data de 3 decembrie, Bote a împlinit vârsta de 57 de ani, ocazie cu care și-a luat prietenii apropiați și au plecat împreună în Maramureș, în inima tradițiilor românești. Designerul i-a cazat pe toți invitații la un hotel de lux din Maramureș, unde au petrecut patru zile și patru nopți, potrivit Click.

Bote s-a bucurat din plin de frumusețile locului: a vizitat Mânăstirea Bârsana, a mers cu Mocănița și a participat chiar și la tăiatul unui porc de peste 100 de kilograme. Ba chiar au mai fost și câțiva berbecuți în cinstea lui.

Cheful s-a încins în noaptea de 2 spre 3 decembrie, când designerul a dat un chef monstru la restaurantul hotelului și unde s-a dansat pe mese pe ritmurile lui Cocoș de la Călărași.

Printre vedetele care au fost alături de designer de ziua lui s-au numărat Raluca Bădulescu, Larisa Udilă, Ștefan Farrell, Stelian Milu, oameni din lumea modei, a fotbalului, dar și din politică. Vedeta și-a făcut singur și un cadou de ziua lui: un Ferrari. Cât despre Revelion, Cătălin Botezatu va petrece la Miami.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole