Destinația Hotelului Rex din Mamaia ar putea fi schimbată după vânzare

Hotelul Rex din Mamaia ar putea deveni un spațiu comercial de tip mall, dar și cu spații de cazare, în cazul în care Carmen Palade va reuși să vândă unitatea hotelieră către israelienii de la Hagag Development Europe, potrivit informațiilor cotidianului național “România liberă”.

Nu ar fi prima dată când Hagag schimbă destinația unei proprietăți din România după ce o achiziționează.

Potrivit informațiilor obținute de cotidianul național “România liberă” de la surse din administrația publică locală constănțeană, Carmen Palade ar fi avut mai multe tentative, în decursul anilor, de a obține aprobările necesare pentru schimbarea destinației Hotelului Rex.

Nu a avut succes, dar în cazul în care unitatea hotelieră ar ajunge la Hagag, situația s-ar putea schimba.

Scenariul conform căruia Hagag ar intenționa să transforme Hotelul Rex într-un spațiu comercial de tip mall este întărit și de numirea Andreei Mihai în funcția de CEO al companiei israeliene.

Citește mai departe pe România Liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...