“Destul cu terorismul noilor infectați!”. 10 experți italieni: MANIFEST anti-frică

“Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale și constituționale!”. 10 experți, printre care și medicul lui Berlusconi au un manifest anti-frică.

Ca o alternativă la terorismul catastrofal promovat oră de oră de echipa de specialiști italieni care prevad revenirea epidemiei în Italia, grupul de zece experți din peninsulă susține exact opusul. Cei zece, virologi, imunologi, anesteziști și epidemiologi cunoscuți, afirmă, într-un manifest că epidemia este în regresie totală constantă, iar cei care se îmbolnăvesc astăzi de Covid-19 prezintă un risc foarte mic de a se infecta și de a infecta pe alții din cauza încărcăturii virale semnificativ mai mici”.

Au decis să semneze

”Evidențe clinice fără echivoc. Epidemia este în regresie. Reducere clară a cazurilor cu simptomatologie. Ce sens are să mai terorizăm bătrânii? Spuneți-le oamenilor că noile cazuri de pozitivi NU sunt contagioase. Destul cu terorismul . Sistemul testărilor merge înainte într-un mod birocratic, cu reguli care nu țin cont de știință”. Alberto Zangrillo, Matteo Bassetti, Arnaldo Caruso, Massimo Clementi, Luciano Gattinoni, Donato Greco, Lucà Lorini, Giorgio Palù, Giuseppe Remuzzi și Roberto Rigoldi sunt cei care au decis să semneze acest document care contrazice facțiunea colegilor ultra pesimiști, potrivit ildigitale.it. 

“Utilizarea spitalizării pentru simptome atribuite infecției virale este acum un fenomen rar și legat de pacienții asimptomatici sau care prezintă puține simptome. Dovezile virologice au arătat o creștere constantă a cazurilor cu încărcătură virală mică sau foarte mică”, se mai spune în documentul celor zece experți italieni.

„Realitatea italiană este diferită de realitatea americană”

Documentul menționează, de asemenea, studii în curs de desfășurare „utile pentru a explica motivul aceastei scăderi a virulenței”. „În acest moment, comunitatea științifică internațională se întreabă asupra capacității reale a acestor subiecți cu puține simptome și asimptomatici de a transmite infecția”, arată cei zece.

Printre cei care continuă să se opună răspândirii terorii privind puterea coronavirusului se află și Alberto Zangrillo, directorul secției de resuscitare a spitalului S. Raffaele din Milano, medicul fostului premier Silvio Berlusconi. Zilele trecute, Zangrillo a făcut un bilanț al pandemiei, declarând: „Realitatea italiană este diferită de realitatea americană . Un lucru sigur este că, dacă ieșim din asta, e pentru că am respectat închiderea”. Dar Zangrillo subliniază și că „boala nu mai este aceeași. Adică, în acest moment pot confirma că forma gravă nu există”, concluzionează el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...