Dezvăluirea programului Cupei Mondiale 2026: Cum să vizionați online și la televizor

Publicat: 04 feb. 2024, 08:14, de Cristian Matache, în SPORT , ? cititori
Dezvăluirea programului Cupei Mondiale 2026: Cum să vizionați online și la televizor

Cea de-a 23-a ediție a Cupei Mondiale de fotbal va avea loc în iunie și iulie 2026, finala fiind confirmată pentru 19 iulie.

În urma unui anunț din partea FIFA la începutul lunii trecute, duminică, 4 februarie, va avea loc dezvăluirea programului meciurilor pentru Cupa Mondială din 2026 .

Turneul, care va avea loc în orașe din SUA , Canada și Mexic , a fost extins pentru a include un record de 48 de echipe și 104 de meciuri.

Canalele locale din țările gazdă vor difuza anunțul din Miami, la fel ca și platformele FIFA din întreaga lume.

Dezvăluirea programului vine pe fondul unor informații potrivit cărora stadionul AT&T din Dallas a fost ales ca locație gazdă pentru finală. Fanii vor afla, de asemenea, ce stadion va găzdui jocul de deschidere, precum și locațiile meciurilor pentru meciurile grupelor din țările gazdă.

Iată toate informațiile de care aveți nevoie pentru a urmări live dezvăluirea.

La ce oră este dezvăluit programul Cupei Mondiale?

Dezvăluirea va avea loc la ora României 22:00, duminică, 4 februarie 2024.

Potrivit Fifa, diversele sale platforme digitale și sociale, inclusiv Fifa.com și Fifa+ , vor oferi acoperire fanilor din întreaga lume. Niciunul nu necesită o înregistrare sau crearea unui cont.

Cea de-a 23-a ediție a competiției va avea loc în iunie și iulie 2026, finala fiind confirmată pentru 19 iulie. Atlanta, Boston, Dallas, Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, New York/New Jersey, Philadelphia, San Francisco și Seattle au fost numite orașe gazdă din SUA . Guadalajara, Mexico City, Monterrey, Toronto și Vancouver sunt locații din Mexic și, respectiv, Canada.

Până acum, alte țări decât gazda nu s-au calificat pentru turneul nou extins , deși calificarea a început în unele regiuni .