Dezvăluiri: Ce putem afla după 27 de ani de la un asasinat în sânul familiei Gucci

Publicat: 11 mart. 2022, 04:23, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
Dezvăluiri: Ce putem afla după 27 de ani de la un asasinat în sânul familiei Gucci

Allegra Gucci a făcut, după aproape 27 de ani de la asasinarea tatălui ei – omul de afaceri italian Maurizio Gucci, dezvăluiri despre experienţa pe care a trăit-o atunci, potrivit Vanity Fair.

Maurizio Gucci a fost nepotul lui Guccio Gucci, fondatorul casei de modă de lux italiene, Gucci. Allegra Gucci a anunţat că va publica o carte pentru a clarifica poveştile despre mama ei şi implicarea acesteia în uciderea tatălui ei, după decenii în care povestea a captat imaginaţia culturii pop. „Când treci prin aşa ceva, este ca un tsunami„, a povestit ea pentru revista Vanity Fair despre evenimentele din 1995.

Sunt în camera mea. Nu dormisem bine în noaptea aceea. Mama mea, Patrizia Reggiani, intră şi îmi spune repede că tatăl meu a murit”, a relatat Allegra Gucci, în prezent în vârstă de 40 de ani. Ea a spus că s-a simţit ca şi cum s-ar fi aflat într-o bulă, în timp ce restul lumii se învârtea în jurul ei. Ea a aflat de la televizor că a fost vorba despre o crimă. Pe 27 martie 1995, un asasin l-a ucis pe Maurizio Gucci, care era în acel moment şeful celebrei case de modă Gucci. În 1998, Reggiani, fosta soţie, a fost condamnată la închisoare pentru că a organizat crima şi l-a angajat pe asasin.

„Filmul conține minciuni

Procurorii au afirmat că Reggiani, de care Gucci a divorţat în 1985, era motivată de invidie şi de câştig financiar. După 18 ani de închisoare, ea a fost eliberată în octombrie 2016. Allegra Gucci a afirmat că va publica o carte pentru a împărtăşi „adevărul ei”. Ea susţine că mama ei s-a schimbat după o operaţie pe creier în 1992. În plus, Allegra afirmă că nu este de acord cu felul în care este înfăţişată uneori mama ei şi a fost parţial motivată să revină la acele amintiri după lansarea anul trecut a filmului lui Ridley Scott „House of Gucci”, cu Lady Gaga în rolul Patriziei Reggiani şi Adam Driver în rolul lui Maurizio Gucci.

Filmul conţine multe minciuni”, afirmă Allegra, care speră să le corecteze prin intermediul cărții ei.