Dezvăluiri: Marcel Ciolacu despre Putin, panourile solare de acasă și cumpărăturile familiei

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a răspuns la întrebarea – care i-a fost adresată la un post TV – dacă este de acord că liderul de la Kremlin este vinovat pentru inflație. Ciolacu a spus că „este şi Putin unul dintre vinovaţi, dar avem şi o vină internă în guvernările anterioare”.

Este de vină şi Putin. România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria… noi şi Polonia şi Cehia suntem cei mai afectaţi, ţinând cont de apropierea de Ucraina. Este și Putin unul dintre vinovați, dar avem şi o vină internă în guvernările anterioare, unde s-a făcut o liberalizare total haotică la energie şi superficială, din punctul meu de vedere, cu o abordare simplistă”, a afirmat Marcel Ciolacu duminică, la Prima Tv, întrebat dacă este de acord cu afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis conform căreia preşedintele rus, Vladimir Putin, este vinovat pentru scumpirile cauzate de inflaţie.

Panouri solare pe care le-a plătit în şase tranşe

Cu toate acestea, liderul PSD precizează că reproşul nu este neapărat la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, actual deţinător al portofoliului, ci la adresa întregului Guvern şi a fostului premier, el argumentând că „un ministru nu ia deciziile de capul lui”.

Liderul PSD a menționat că a montat, la locuinţa sa, panouri solare pe care le-a plătit în şase tranşe, arătând că „se simte” în factură faptul că a decis acest lucru. Acesta a susținut că ia în calcul să extindă şi „pe zona de căldură” investiţia în energie alternativă.

Totodată, preşedintele Camerei Deputaţilor a mărturisit şi că merge la cumpărături uneori şi că, făcând un calcul cu fiul său, a constatat că plătește cu 30-35% mai mult în ultima perioadă.

 

2 COMENTARII

  1. Adica jaf.Ciolacule vezi ca energia este produsa aproape in totalitate de stat.Firmele din energie in cardedenie cu virgil popescu,anre,consiliul concurenței au marit preturile din pix.La fel si la carburanți unde jaful este chiar mai mare Avem petrol si gaze fata de alte tari si totuși preturi le sunt foarte mari.Este foarte usor pentru un guvern rational sa ia masuri in asa fel incat preturile sa scada Apropo voi cu ce va ocupati in afara de jaf,pensii speciale si angajarea analfabeților la stat?

  2. Va încerca Vladimir Putin să invadeze regiunile separatiste Găgăuzia și Transnistria din Moldova odată ce va anexa orașul ucrainean Odesa?

    Concentrarea lui Putin asupra Moldovei poate guverna următoarea sa mișcare în Ucraina și îl poate determina să se concentreze asupra Odesa, astfel încât să aibă mijloacele de a invada Moldova. Fără îndoială, Zelenskyy întărește apărarea Odessei. Este ultimul port important deținut de Ucraina.

    Marcel Ciolacu viitor prim ministru al României ? Bună glumă tovarăşi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...