Dezvoltatorii, o nouă metodă de a îi păcăli pe cei care vroiau o casă

Polițiștii se lovesc tot mai des de ingeniozitatea celor care vor să se îmbogățească repede prin înșelăcuni.

Oamenii legii au descoperit o bandă de dezvoltatori în Craiova care a păcălit cu promisiuni zeci de familii. Așa ziși dezvoltaori s-au ales acum cu dosare penale pentru înșelăciune.

Conform celor care anchetează cazul metyoda prin care îi păcăleau pe cei care vroiau să cumpere case era destul de simplă.

Dezvoltatorul le spunea dornicilor de apartamente noi că „le va împlini visul” de avea un acoperiș deasupra capului.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Craiova au depistat 5 persoane, care ar fi înșelat 24 de victime cărora le-ar fi promis vânzarea de apartamente noi (în Craiova), însă ar fi vândut același apartament mai multor cumpărători. Acum nu criza imobiliară este principala lor problemă, ci dosarul penal pentru înșelăciune cu care s-au ales”, anunţă Poliţia Română.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Craiova au depistat 5 persoane, care ar fi înșelat 24 de victime cărora le-ar fi promis vânzarea de apartamente noi, însă ar fi vândut același apartament mai multor cumpărători. Acum nu criza imobiliară este principala lor problemă, ci dosarul penal pentru înșelăciune cu care s-au ales, anunţă Poliţia Română.

Dezvoltatorii au reușit, prin acestă metodă, să „adune” peste 1.000.000 de euro. „Cât mai puține apartamente. Ideea este să vinzi același apartament de mai multe ori și să îi lași pe cumpărătorii de bună credință să se descurce cum pot”, au notat polițiștii într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...