Diana Mihaela Cotoi, judecătoarea care l-a condamnat pe ”monstrul” din Caracal, a murit

Judecătoarea Diana Cotoi, cunoscută pentru dosarul lui Gheorghe Dincă, a murit. Magistratul avea probleme cardiace, iar la finalul lunii martie aceasta s-a pensionat la cerere.

Pe portalul Tribunalului Olt a fost postat mesajul: „Tribunalul Olt îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei COTOI Diana Mihaela, fost judecător al Secției Penale din cadrul acestei instanțe, colegă ce va rămâne în amintirea noastră ca un veritabil model uman şi profesional. În aceste clipe de profundă tristețe noi, colegii, transmitem condoleanțe familiei îndoliate și ne rugăm lui Dumnezeu s-o odihnească în pace!”.

A murit judecătoarea care l-a condamnat pe Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare

Conform gândul.ro, trupul neînsuflețit al judecătoarei va fi depus la Biserica Mare din satul Pojogeni (Valea Rea), Târgu Cărbunești, judeţul Gorj, în 30.04.2023, iar înmormântarea va avea loc la cimitirul din aceeași localitate în ziua de marți, 2 mai, ora 11.00.

Diana Cotoi avea o vechime de peste 25 de ani. Printre cele mai cunoscute cazuri de care s-a ocupa enumerăm: cazul lui Gheorghe Dincă, pe care l-a condamnat la 30 de ani de închisoare, cazului fiului lui Sile Cămătaru și al lui Bercea Mondialu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...