Diana Șoșoacă: Bogdan Stanoevici nu a murit din cauza Covid-19. Am depus plângere penală pentru anchetarea cazului

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă și un grup de membri ai AUR au mers, joi seara, în fața locuinței actorului Bogdan Stanoevici, care a decedat săptămâna aceasta din cauza unor complicații pe care le-a avut în urma infectării cu coronavirus.

Șoșoacă a fost alungată din fața casei lui Bogdan Stanoevici chiar de vecinii acestuia. Ea nu s-a lăsat și a spus că va depune plângere penală pentru a cere anchetarea cazului morții lui Bogdan Stanoevici.

Ea spune că nu va accepta niciodată diagnosticul de moarte Covid-19 a actorului Bogdan Stanoevici. Ea spune că în lipsa unei autopsii, nu se poate afirma că artistul a murit din cauza virusului provenit din China.

Ea a anunțat că astăzi va depune plângere penală pentru anchetarea cazului „avand in vedere ca sunt suspiciuni de moarte din cu totul alta cauza decat Covid”.

„In calitate de senator al Romaniei nu o sa accept niciodata ca Bogdan Stanoevici a murit de COVID, a fost unul dintre cei mai mari patrioti. Bogdan a murit de infectii nosocomiale.

(…) Nu știu de ce Iohannis nu vine, este un fost ministru. Tot guvernul trebuie sa meargă la Bellu să-i ofere un ultim omagiu, să îi spună lui Bogdan „iartă-ne că te-am omorât”, a strigat Diana Sosoaca, facand live pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...