Diana Șoșoacă, declarații halucinante: Nu există studii că masca te apără de virus. Scopul este instituirea unei dictaturi la nivel mondial

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a declarat miercuri seară că nu există studii care să demonstreze că masca de protecție te apără de virus.

Ea este de părere că scopul măsurilor luate de guverne în pandemia de coronvirus este „instituirea unei dictaturi la nivel mondial”.

„Nu exista nicaieri vreun studiu ca masca ar apara de vreun virus. Va spun matematic, un virus are intre 120 si 160 de nanometri. Un orificiu al unei masti este atat de mare incat prin el incap peste 200 de virusi. Deci despre ce vorbim? Pe urma au zis ca de fapt masca ca te-ar apara de picaturi si au indus acea distanta de 2 metri”, a mai declarat Diana Șoșoacă. „OMS spune sa poarte masca doar cei care sunt infectati”, a declarat ea la Antena 3.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Diana Șoșoacă ne spune ca: matematic discutand, un virus are intre 120 si 160 de nanometri. Un orificiu al unei masti este atat de mare incat prin el incap peste 200 de virusi. Deci despre ce vorbim? Depre prostia colosala a dnei Diana Șoșoacă?
    Ce vom face atunci cand romanul nostru ne-educat , ne-informat, ne-purtand masca de protectie, fie el prost si din nastere, va fi infectat cu o tulpină mai contagioasă decat COVID-19 originara din Regatul Unit sau originara de pe continetul negru, Nigeria, Africa ?
    Europa se pregătește pentru starea de urgență pe măsură ce cazurile COVID-19 cresc.
    Romania incotr-o ? Dupa dna Șoșoacă ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole