Diana Şoşoacă: „Lipsă de bun simţ faţă de popor”

Senatorul neafiliat Diana Şoşoacă a criticat, miercuri, în plenul Parlamentului, faptul că s-a acordat prea puţin timp pentru depunerea de amendamente la bugetul de stat pe 2022, adăugând că acest lucru i se pare “o lipsă de bun simţ” faţă de români.


Mi se pare o lipsă de bun simţ faţă de poporul român să trimiteţi bugetul cu anunţul că l-a depus Guvernul aseară şi că avem termen până azi, până la 12,00, pentru amendamente, sute de foi pe care ar fi trebuit să le parcurgem împreună cu specialiştii, să acorzi pentru amendamente câteva ore. Dacă chiar v-ar fi păsat de România şi bugetul ei, ar fi trebuit să discutăm deschis, ca nişte parlamentari ce vă consideraţi, fără să avem directive politice şi tot felul de patetisme despre acest buget”, a afirmat aceasta la dezbaterea asupra bugetului de stat pe 2022.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcameradeputatilor%2Fvideos%2F534410325026606%2F&show_text=false&width=560&t=0

Şoşoacă s-a plâns, totodată, că amendamentele pe care le depune nu sunt luate niciodată în considerare, acuzând că i se încalcă grav drepturile de parlamentar.

Toate amendamentele pe care le depun eu nu sunt luate niciodată în considerare, nici măcar nu apar înscrise la nicio lege, la niciun buget, ceea ce se încalcă grav Constituţia României. Încălcaţi grav drepturile unui parlamentar, indiferent cât de suportabilă sau insuportabiliă sunt eu pentru dumneavoastră, pentru că vă devoalez tot ceea ce faceţi în Parlament”, a susţinut senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole