Diana Șoșoacă: „Rușine AUR! În timp de revolte vă preocupați de fițe și figuri!”

Fost membru al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), senatoarea independentă Diana Șoșoacă, susține că a fost trecută drept semnatar la o inițiativă legislativă de care nu are habar, solicită rectificarea și lansează un atac la dresa grupării din care a făcut parte.

Parlamentarul arată că, pe site-ul Senatului, apare la fișa ei de Senator o inițiativă legislativă cu privire la ceremoniile oficiale, în care ar fi inițiator alături de toți membrii AUR.

„Este o minciună! Nu mi-au spus, nu mi-au cerut voie, nu am participat la așa ceva niciodată. Nu mă interesează ceremoniile oficiale! În timp de revolte, AUR se preocupă de fițe și figuri și poziționarea șefilor de stat, parlamentarilor și altor demnitari la adunările publice! Rușine AUR! Solicit pe această cale rectificarea! Nu sunt parte la această inițiativă legislativă! Dacă acesta este interesul vostru pentru țară, rușine AUR!”, a postat Șoșoacă.

Conform declarațiilor făcute de Ninel Peia, preşedintele Partidului Neamul Românesc, senatoarea provine din acest partid și a participat la alegeri în baza unui protocol cu AUR, valabil până la începutul acestui an.

„Doamna Şoşoacă este parlamentar al Partidului Neamul Românesc, ales pe listele AUR, în baza protocolului făcut între Partidul Neamul Românesc şi AUR în data de 20 octombrie 2020. Acel protocol a fost valabil până pe data de 7 ianuarie. Urma ca în acel timp să facem un protocol de colaborare parlamentară, care încă nu s-a făcut, refuzând cei de la AUR, din diferite considerente. Încă mai aşteptăm să revină la gânduri mai bune”, a declarat Ninel Peia, pentru stiripesurse.ro.

Pe 10 februarie 2021, senatoarea a fost exclusă din AUR, în urma unui scandal provocat în parlament. A susținut atunci că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român” iar Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, a cerut ca microfonul să-i fie tăiat.

„Din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Târziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei”, a explicat decizia Dan Tanasă, la Antena 3.

Un alt reproș adus atunci se referea la participarea ei la o petrecere organizată într-un local unde nu era respectată distanțarea socială, totul fiind transmis live pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...