Diana Șoșoacă vrea permis de port-armă: Îi simt că mă filează permanent. Trebuie să mă apăr

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a anunțat că își dorește să cumpere o armă fiindcă îi este frică pentru viața ei: „Trebuie să mă apere și pe mine cineva!”, spune Șoșoacă.

„Am spus că voi cere permis de port-armă. Să nu se sperie lumea că împușc pe cineva. Trebuie să mă apere și pe mine cineva. Dacă am, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta, când ești patriot, deja ești în pericol”, a declarat Șoșoacă la România TV.

Diana Șoșoacă spune că se află pe o listă neagră, pe care se află și Bogdan Stanoevici.

„Toate miscarile mele au fost supravegheate. Masini care ma urmareau peste tot. Ma asteptau in fata blocului si mergeau cu mine peste tot. Sunt cateva luni de-atunci, dar eu sunt sigura ca sunt filata si acum, mai ales ca am ajuns senatoare si nu ma potolesc. Probabil ca nu mai sunt la vedere, dar eu ii simt ca ma fileaza permanent”, a mai afirmat Sosoaca.

1 COMENTARIU

  1. Stimați politicieni credeți ca războiul si democrația se castiga cu armele voastre? Aiurea.
    Ca popor avem armele noastre: inteligența, logica, omenia. Cu ele trebuie să biruim.
    Diana Șoșoacă! Noi ca popor umil, sărac si măcinați de mizeria voastră si de culori pastelate ale vremurilor, te-am visat asta noapte, erai învesmântat in negru fara cal si fara arme, Dumnezeul tau” te părăsise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole