Diana Șoșoacă s-a despărțit și politic de soțul său! Silvestru Șoșoacă a fost exclus din SOS

Publicat: 24 feb. 2024, 21:05, de Filon Stan, în ACTUALITATE , ? cititori
Diana Șoșoacă s-a despărțit și politic de soțul său! Silvestru Șoșoacă a fost exclus din SOS
Diana Sosoaca a convocat forul de conducere al partidului SOS pentru a-si demite sotul

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de urgență forul de conducere doar pentru a-și elimina soțul din rândurile SOS.

Update:

Silvestru Șoșoacă a fost exclus din partidul SOS, după cum a decis forul de conducere al partidului. Președinta Diana Șoșoacă a precizat că s-a abținut de la vot. Totodată, a mai fost exclus din partid și avocatul Mihai Rapcea, care a intrat în trecut în mai multe clinciuri cu lidera de partid.

Știre inițială

Diana Șoșoacă se pare că și-a adus problemele personale la locul de muncă! Mai exact, liderul partidului SOS este la cuțite cu soțul său și se pare că cei doi ar fi pus cruce relației pe care au avut-o. Mai mult, au fost aruncate acuzații grave de ambele părți, ceea ce a făcut deliciul internauților pe rețelele sociale.

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS pentru a-și elimina soțul

Acum, senatoarea vrea să se despartă și politic de soț. A convocat forul de conducere al SOS România ca să își excludă soțul din partid. Biroul executiv central al SOS România a fost convocat de senatoare, iar punctul fierbinte de pe ordinea de zi este mazilirea lui Silvestru Șoșoacă din partid.

Recent, pe rețelele sociale au apărut discuții între Silvestru Șoșoacă și o interlocutoare în care bărbatul spunea că a refuzat pur și simplu să își însoțească consoarta la ambasada Rusiei! Soțul Dianei Șoșoacă spunea că după ce soția sa a fost la ambasadă, Rusia a trimis în țară 50 de diplomați români.

Drept răspuns, Diana Șoșoacă a făcut și ea un clip în care și-a amenințat soțul. I-a transmis că, dacă nu se oprește, va spune cine se află, de fapt, în spatele lui și nu îi va fi bine deloc. A încheiat apoteotic cu ”Jos labele de pe SOS, jos labele de pe Interesul Național”, i-a transmis Diana Șoșoacă…propriului soț.

După ce Șoșoacă și-a suspendat soțul din conducerea partidului SOS România, Silvestru Șoșoacă a reacționat public printr-un comunicat de presă în care își acuză soția de conducere a partidului prin „abuzuri” care vor provoca, dacă nu sunt oprite, distrugerea SOS România. Relația lor se pare că era șubredă de ceva vreme, martorii spunând că în timpul unei ședințe online a partidului, în plină contradicție cu partenera de viață, Silvestru Șoșoacă a întreb-o pe soția sa dacă a uitat să își ia pastilele.