Diferentele principale dintre o firma de paza calificata si o firma obisnuita!

Contrar asteptarilor, exista si firme de paza pentru care serviciile de calitate sunt chiar ultima grija a acestora. Totusi, daca tii la afacerea ta si vrei ca aceasta sa beneficieze de protectie la superlativ, atunci ai nevoie de o firma de paza calificata.

Din fericire, este destul de usor sa identifici o astfel de firma, mai ales daca ai una obisnuita ca si termen de comparatie. Dar chiar daca nu ai, iata care sunt diferentele principale dintre o firma calificata si una obisnuita!

firma de paza | Niru Guard

Aspectul 1 – Prioritatile

Firmele obisnuite liciteaza pentru orice contract care le iese in cale, deseori din simpla dorinta de a-si mari portofoliul de clienti si de a avea un profit cat mai mare. Pe de cealalta parte, o firma de paza calificata stie ca numarul de clienti nu este important, ci calitatea serviciilor oferite acestora.

Astfel, firma calificata va incepe prin a identifica nevoile si vulnerabilitatile unui client, dupa care va realiza un plan personalizat pentru a rezolva aceste lucruri. Abia dupa ce planul este pus in aplicare cu succes, firma va cauta noi clienti.

Aspectul 2 – Angajatii/Agentii

Chiar daca pare greu de crezut, firmele obisnuite angajeaza deseori chiar si agenti fara experienta anteriora, ci doar pe baza conditiei. Mai mult decat atat, este clar ca asemenea agenti de regula nu prezinta dorinta de dezvoltare si crestere in plan profesional. Acest lucru nu este ideal pentru o firma de paza.

Firma calificata, totusi, va pune mana doar pe cei mai buni agenti din domeniu. Evident, atunci cand acest lucru nu este posibil, firma ii va antrena pe acestia prin intermediul unui curs de calificare, de exemplu. Totodata, sunt favorizati agentii care vor sa se dezvolte in acest domeniu si care vor sa preia, in viitor, noi responsabilitati.

Aspectul 3 Antrenamentul/Instruirea

Firmele obisnuite nu dau mare importanta antrenamentelor regulate sau instruirii din moment ce majoritatea agentilor lor sunt agenti de paza la intrarile in unitatile comerciale. Astfel, conform legii, acestia vor primi un training care ii va invata cum sa observe si sa identifice o crima si cum sa anunte autoritatile – cam atat.

Pe de cealalta parte, o firma de paza calificata poate fi usor comparata cu o ramura militara, de exemplu. Astfel, aceasta tine un curs de calificare pentru arme de foc in fiecare an, precum si antrenamente privind uzul de forta, tactici defensive, prim ajutor si asa mai departe.

Acest lucru se datoreaza faptului ca firmele calificate inteleg una dintre cele mai importante atributii ale unei firme de paza. Mai exact, in cazul unei urgente, agentii acesteia pot fi chemati si au obligatia de a se prezenta alaturi de politia locala sau jandarmerie pentru a ajuta la rezolvarea situatiei de urgenta.

Esti in cautarea unei firme de paza calificate?

Daca vrei sa te bazezi pe o firma de paza calificata pentru protectia afacerii tale, indiferent de industria sau domeniul de activitate al acesteia, poti apela chiar acum la NiruGuard.

Firma NiruGuard opereaza la cele mai inalte standarde din industrie si va trata afacerea ta, precum oricare alt client, cu profesionalism, integritate, dar mai ales cu servicii personalizate, pentru a-ti garanta faptul ca primesti exact ce ai nevoie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole