Din 18 februarie: Invitație la ”Național”, în Sala ”Ion Caramitru” la fabulosul ”Dineu cu proști”

Teatrul Național București anunță că ”Dineu cu Proști” de Francis Veber, regizat de Ion Caramitru, revine pe scenă.

”În zilele de 18, 19 şi 20 februarie 2022, de la ora 20.00, la Sala „Ion Caramitru”, acest fabulos succes de casă al Teatrului Naţional din Bucureşti, situat în fruntea topului la vânzări vreme de peste un deceniu, este din nou pe afiş”.

În calitatea lui de interpret al rolului principal – Francois, gogomanul gogomanilor, şarmantul şi incorigibilul gafeur – Horațiu Mălăele  a dorit să nu se întrerupă destinul scenic al acestei montări şi a propus ca rolul Pierre să fie preluat de Mircea Rusu, care îi va deveni, astfel, partener de scenă şi în acest spectacol, mai transmite TNB.

Alături de Horaţiu Mălăele şi Mircea Rusu, îi veţi întâlni sau reîntâlni pe Costina Cheyrouze / Teodora Mareş, Medeea Marinescu / Aylin Cadîr, Alexandru Bindea / Ovidiu Cuncea, Dorin Andone, Alexandru Georgescu.

Biletele se pot procura de la Casa de bilete a TNB, precum şi online, pe www.mystage.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...