Din ce a făcut avere Richard Branson

Richard Branson a reușit să își îndeplinească visul și să meargă în spațiul cosmic. Miliardarul susține că a visat la acest moment încă din copilărie, iar călătoria lui Virgin Galactic a necesitat investiții uriașe.

Drumul până aici însă l-a pornit mai demult. În 2011, Branson ocupa locul cinci în Topul celor mai Bogați Bărbați din Regatul Unit. Afacerist, investitor și filantrop, Richard Branson are o avere estimată la aproximativ 4,2 miliarde de dolari. Branson a devenit faimos și prin stilul său de viață extravagant și ideile cu totul și cu totul inedite pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Primul „în toate”

El a fost prima persoană care a traversat Oceanul Atlantic într-un balon, dar și prima persoană care a sărit de pe clădirea Casino Palms, din Las Vegas, în 2007, pentru a sărbători zborul de inaugurare al companiei Virgin America.

Richard Branson este fondatorul companiei Virgin, prima dintre ele fiind Virgin Mail Order Records, companie ce se ocupa cu livrarea înregistrărilor muzicale prin poștă, în 1970. Ulterior, el a dezvoltat un lanț de magazine și un studio de înregistrări, ajungînd astfel să fie unul dintre cei mai cunoscuți milionari, la vârsta de doar 23 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...