Din dragoste pentru mâncare: Diana Munteanu, gazda lansării magazinului cu gust asiatic!

Diana Munteanu, vedetă a postului Antena 1, a fost zilele trecute gazda lansării primului magazin Noodlz în România. Un magazin pentru aventurieri, pentru cei care au curaj și care îndrăznesc să construiască cel mai bun mix posibil.

Magazinul, lansat în Plaza România din București, se evidențiează printr-un design aparte, cu accente de portocaliu și turcoaz, iar preparatele pline de savoare, împrumută din gustul autentic asiatic, cu influențe din bucătăria japoneză.

La evenimentul de lansare găzduit de Diana Munteanu, au luat parte vedete printre care Adina Halas și Maria Andrei, dar și influenceri precum Lorena Vișan, Flavia Barbu&Mihai Mercea. Aceștia și-au invitat comunitatea să participle alături de ei la lansarea noului restaurant Noodlz și să își creeze propria aventură culinară.

”Ne bucurăm nespus că am avut alături de noi atât de mulți prieteni. Conceptul a luat naștere din dragoste pentru mâncare, din dorința de a oferi un spectacol culinar și nenumărate aventuri gastronomic gurmanzilor adevărați. Promitem că aventura noastră o să fie din ce în ce mai provocatoare și punem la cale surprize care mai de care mai delicioase”, a spus Diana Cojocăreanu, Manager Marketing Noodlz.

Conceptul  a luat naștere din dragostea pentru mâncare și din dorința de oferi clientului ocazia de a își creea propriul meniu. Și de câte ori nu v-ați dorit să vă pregătiți propria cutie de noodles cu ingredientele iubite? Acum aveți oportunitatea, pentru că acest magazin este pentru aventurieri, pentru cei care au curaj și care îndrăznesc să construiască cel mai bun mix posibil. De la selectat tipul de noodles, la topping, mixul favorit de legume și la final, sosul preferat – tu vino doar cu inspirația”, a adăugat și Diana Munteanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...