Din motive necunoscute: Un reality show celebru nu se va mai difuza

Publicat: 17 sept. 2020, 12:05, de Roxana Roseti, în LIFESTYLE , ? cititori
Din motive necunoscute: Un reality show celebru nu se va mai difuza

După 14 ani, 20 de sezoane, sute de episoade şi mai multe emisiuni derivate, reality show-ul american care a făcut-o celebră pe Kim Kardashian şi pe familia acesteia se va încheia în 2021, după 14 ani de la debut.

Ultimul sezon din ”Keeping Up with the Kardashians”, emisiunea care le-a transformat în vedete pe Kim Kardashian şi pe surorile sale – Kylie, Kendall, Khloe şi Kourtney (ajutându-le să se lanseze în industria modei), va fi difuzat la începutul anului viitor, au anunţat reprezentanţii postului de televiziune E!, potrivit Reuters.

Vieţi fără camere de filmat

De-a lungul celor 14 ani, celebrul reality show a generat și controverse legate de expunerea prea evidentă a familiei Kardashian. Printre altele, show-ul a ajutat-o pe Kylie Jenner să-şi promoveze afacerea cu cosmetice, graţie căreia a devenit recent miliardară la vârsta de 21 de ani.

Familia Kardashian nu a dezvăluit care ar fi cauza acestei hotărâri, motivele fiind necunoscute, dar E! a precizat într-o declaraţie că respectă ”decizia familiei de a-şi trăi vieţile fără camere de filmat”. Kim Kardashian a început recent o carieră considerată mai serioasă, odată cu decizia sa de a urma cursuri de drept şi de a milita pentru reformă în domeniul justiţiei penale americane

Audienţa a scăzut în ultimii ani sub un milion de telespectatori de la patru milioane în perioada de glorie a show-ului. Canalul de televiziune E! face parte din grupul NBC Universal, filială a Comcast Corp.