Dinamo București a retrogradat! Universitatea Cluj se întoarce în Liga I

Dinamo Bucureşti a retrogradat pentru prima oară în istoria sa din Liga I de fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 1-1 (1-1), duminică seara, pe teren propriu, în manşa a doua a barajului pentru menţinere/promovare.

Pentru Dinamo este o premieră de la înființarea clubului în 1948. În cei 74 de ani, Dinamo a câștigat 18 titluri de campioană și 13 Cupe ale României.

Din păcate, Dinamo riscă acum și falimentul, dar fiind că planul de reorganizare va fi aproape imposibil de respectat în condițiile diminuării drastice a bugetului.

Universitatea Cluj revine în prima divizie după șapte ani. Clubul clujean a câștigat primul meci al dublei cu Dinamo cu 2-0, iar acum a reușit un egal pe stadionul din Ștefan cel Mare, suficient pentru promovare.

În celălat meci de baraj, Concordia Chiajna a reușit menținerea în Liga I după ce a trecut de Chindia Târgoviște la penalty. Socul din tur de 2-1 pentru Concordia a fost anulat de Chindia cu 1-0. La loviturile de la 11 metri pentru Chindia au marcat Iacob, Passaglia, Chunchukov şi Celea, iar pentru Concordia a marcat Llullaku, iar Sokovic şi Palmes au ratat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole