Dinamo, ca și salvată: “Dinamo nu va retrograda! Vor face campionatul de 18 echipe”

Fostul selecționer al naționalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, este de părere Dinamo nu va retrograda pentru că numărul de echipe din Liga I va fi crescut la 18 formaţii.

Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, Dinamo nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că atât LPF, FRF, cât şi televiziunile îşi pot permite ca un brand atât de puternic să retrogradeze”, a declarat Mirel Rădoi, într-un interviu acordat Telekom Sport.

Rădoi spune că noul tehnicial al alb-roșilor, Favius Stoican, poate redresa penultima clasată în Liga 1: “Eu îl ştiu pe Stoican şi nu doar că suntem din acelaşi oraş şi suntem prieteni. Îl ştiu şi ca antrenor. Am participat la antrenamente conduse de el şi este tipul care poate scoate Dinamo, chiar dacă o să zică multă lume că nu are experienţa necesară. Este tipul care se poate face plăcut în orice vestiar, în faţa oricărui grup şi se poate impune prin mai multe metode. Şi să fie un tip destul de diplomat, poate să îşi arate şi cealaltă faţă şi să fie un tip al dracului, aşa cum zicem noi oltenii“, a adăugat fostul selecţioner.

foto: frf.ro

După 21 de etape, Dinamo ocupă locul 15, penultimul, cu 12 puncte.

1 COMENTARIU

  1. deci inteleg ca e posibil sa se treaca la 18 echipe, dar numai in situatia in care dinamo va fi pe loc retrogradabil. a mai fost asa in 73 cu sportul si 19 cu dinamo.
    frf poate face orice atat timp cat nu o ia fifa la intrebari.
    in situatia asta ne vom califica la toate turneele internationale pe viitor, pe care le vom si castiga cu brio.
    apropos. care e limita de echipe in Liga I ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...