Dinamo continuă să achiziționeze jucători de la CFR Cluj. Cine sunt ultimii veniți

Dinamo şi CFR Cluj au ajuns, marţi, la un acord pentru transferurile temporare ale jucătorilor Jonathan Rodriguez şi Dusan Celar ocupanta penultimului loc din Liga 1, până la finalul acestui sezon competiţional, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan.

Mijlocaş central, născut în Argentina pe 7 iunie 1990, Jonathan Rodriguez a adunat 18 meciuri pentru CFR Cluj în prima parte a acestui sezon, 5 în Liga 1, unul în Cupa României, unul în Supercupa României şi 11 în cupele europene (preliminarii Champions League, Europa League şi Conference League). Jonathan Rodriguez a mai jucat patru sezoane în Liga 1 pentru FC Botoşani, între 2017 şi 2021, 117 partide şi 8 goluri.

Atacant, sârb (26 de ani peste o lună, 1.91 m), Dusan Celar a evoluat în prima parte a acestui campionat pentru echipa secundă a celor de la CFR în Liga 3 şi a jucat 10 minute pentru prima echipă a clujenilor în partida din Cupa României, contra Universităţii Craiova.

18, respectiv 55 sunt numerele oficiale de joc pentru Jonathan Rodriguez şi Dusan Celar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...