Dinamo își ia licența de Liga 1 și UEFA. Fanii au adunat 1,2 milioane de euro și au achitat datoriile

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că a adunat suma de bani necesară pentru a achipa datoriile clubului Dinamo și a putea primi licența pentru UEFA și Liga 1. Suporterii au adunat până acum 1,2 milioane de euro, sumă reprezentând datoriile clubului către jucători și pentru licență.

Într-un mesaj postat pe Facebook, reprezentanții DDB au scris că „Numai voi puteați face asta, câinilor. Într-un timp atât de scurt să strângem o sumă atât de mare! Totul în plină pandemie!”.

Clubul din Ștefan cel Mare avea o datorie de 1,2 milioane de euro pentru licență, iar după eforturi uriașe făcute de suporteri s-a reușit adunarea sumei necesare pentru a plăti acești bani până la termenul care era chiar astăzi, 31 martie.

„De la o datorie de 1.200.000€ pentru licența UEFA și de Liga 1, să ajungem ASTĂZI să putem anunța că am efectuat plata pentru tot ce trebuia achitat până la termenul de 31 martie.

ESTE O VICTORIE A SUPORTERILOR, a noastră, a tuturor și a familiilor care au suportat împreună cu noi toate aceste sacrificii!”, se mai scrie în mesajul de pe Facebook.

Suporterii din Galeria Cătăin Hîldan spun că „Am câștigat O MARE BĂTĂLIE, nu și războiul. Trebuie să ținem clubul în viață mai departe! Dar am demonstrat că ÎMPREUNĂ SUNTEM DE NEOPRIT! HAIDEȚI SĂ RUPEM PRAGUL DE 15.000 DE SOCIOS!”.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole